Nieuwsoverzicht

Schildering en bamboe

De eigenaar van het pand op de hoek heeft met een paar creatieve geesten uit de graffiti-scene een ANWB-achtig bord voor ons prachtige initiatief ontworpen. Binnen een weekend stond het erop.

De muurschildering brengt de naam van ons initiatief dagelijks aan tienduizenden passerende mensen onder de aandacht. Het PR-effect daarvan is groot en we hebben er veel leuke reacties op gehad. Het meest opvallende commentaar is dat mensen denken dat Daalsepark allang bestaat! Het begin is er inderdaad, maar we moeten het samen gaan realiseren!

Ook een mooi succes is de aanplant rondom de oude huizen Oude Daalstraat en langs de flat aan de Wolfstraat met een selectie van hoge en lage bamboe. Wijkbureau NW heeft daarvoor financiële steun gegeven (waar we heel blij mee zijn) en we hebben op een prettige wijze samengewerkt met Stadswerken om het te realiseren. Even wat plantjes neerzetten was het echter bepaald niet. Er is enorm veel puin en rommel afgevoerd en zwarte aarde terug gebracht.

Wat ons betreft een goede en kwalitatieve start voor verdere verfraaiing van de ruimte. En het houdt taggers en spuiters op afstand. We gaan deze groenstrook zelf beheren en zullen hier later op terugkomen.

Gepubliceerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *