Nieuwsoverzicht

Boomstam zoekt bestemming!

Het is verdrietig dat er zoveel gekapt moest worden om de nieuwe wegen en kruisingen te kunnen maken. Maar het lijkt erop dat de grote kapwoede nu achter de rug is. De bomen die er nu nog staan kunnen hopelijk nog lang mee.

Voor een aantal gekapte bomen hebben we mogelijk een nieuwe bestemming. Gemeente en aannemer hebben op ons verzoek 16 grote en kleine stammen achtergelaten. (Je kunt ze zien liggen naast het parkeerterreintje aan de Oude Daalstraat.)

StammenLeggen3We gaan kijken wat voor leuke dingen we daarmee kunnen doen. In eerste instantie denken we aan verzagen tot planken of tot rustieke banken, krukken of tafels. Deze kunnen dan in het Daalsepark een plekje krijgen. We hebben contact gelegd met Egbert van Tafelboom en die wil ons wel adviseren en helpen.

Heb je ook een goed idee voor bestemming van het hout? Geef het aan ons door. Dat kan via de site, of even bij ons aanwippen.

 

 

Gepubliceerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *