Nieuwsoverzicht

Inspirerende nieuwjaarsbijeenkomst

Als de weersverbetering een teken mocht zijn, dan gaat het Daalsepark een mooie toekomst tegemoet! Na een week van storm en regen, ging vrijdagmiddag 16 januari de wind liggen en brak zelfs een zonnetje door. We bouwden een tent, staken twee vuren aan, warmden de soep op en zetten het bier met de hapjes klaar. Dank aan AH Konincks en Café O, die meteen wilden steunen toen ze van ons plan hoorden.

De ontmoetingen en gesprekken met buurtbewoners van Amsterdamsestraatweg, Oude Daalstraat, Wolfstraat en 1e Daalsedijk waren gezellig en inspirerend. Je merkt bij velen dat ze hebben uitgekeken naar zo’n moment om mensen uit de buurt te leren kennen. Ideeën en wilde plannen werden uitgewisseld.

We zetten de start van het Daalsepark luister bij met de plechtige planting van een schattig kleine kerstboom.
Binnenkort worden nog een aantal iepen geveld voor het fietspad. We hebben de gemeente gevraagd om de boomstammen voor ons te bewaren, zodat we deze kunnen gebruiken voor de inrichting van de ruimte. De gemeente wil daar aan meewerken. Het is een eerste stap om er een mooie en bruikbare groene ruimte van te maken.

Onze plannen krijgen een vervolg op 3 maart, in het eerste Daalsepark Café, waarvoor iedereen weer is uitgenodigd.

Gepubliceerd:

Eén reactie op “Inspirerende nieuwjaarsbijeenkomst”

 1. paulus avatar
  paulus

  Hoi allemaal,

  Helaas kon ik vanwege gezondheidstoestanden afgelopen
  vrijdag niet aanwezig zijn.
  Dank voor de fotoimpressie.

  Hopelijk 3 maart meer present!

  paulus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *