Nieuwsoverzicht

Nieuwjaarsbijeenkomst 29 januari

Kom ook een toost uitbrengen op 2016!

Vrijdag, 29 januari 2016 organiseert Initiatiefgroep Daalsepark haar jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst voor omwonenden, sympatisanten en relaties. We beginnen om 17.00 en gaan door tot 19.00 uur, met om 17.45 uur een gezamenlijke toost op het nieuwe jaar. Leuk als je daarbij aanwezig bent.

Net voor de jaarwisseling is de Daalsesingel feestelijk geopend en kregen Daalsetunnel en het kruispunt Amsterdamsestraatweg – Paardenveld hun definitieve vorm. De werkzaamheden aan de weg en fietspaden zijn grotendeels afgerond en is er door intensieve samenwerking met Projectorganisatie Stationsgebied en Wijkburo Noordwest nu een mooie ruimte ontstaan voor de bomen en de buurt. Initiatiefgroep Daalsepark denkt aan een stadspark en is hierover in gesprek met het Wijkburo en de gemeente. In de aanloop naar een definieve vorm werken we samen met de buurt, wijk en partners aan een fleurig en aangenaam stuk groen met ruimte voor ontmoeting.

Je bent van harte uitgenodigd om onder het genot van een hapje en drankje nader kennis te maken, andere buurtbewoners (weer) te ontmoeten en/of bij te praten over het Daalsepark.

Wij willen graag weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Laat even weten of je komt door je aan te melden.
SfeerbeeldDaalsepark

Gepubliceerd:

Eén reactie op “Nieuwjaarsbijeenkomst 29 januari”

  1. Pieter avatar
    Pieter

    Mooi initiatief, helaas was ik verhindert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *